Niklas Gerster

Mandagens engelske rygter

Der er nyt på flere fronter omkring fremtidsplanerne i Manchester United, hvor deres nye medejer Sir Jim Ratcliffe bl.a. vil kigge på lønstrukturen. Her følger mandagens engelske rygter.

Den 24-årige engelske midtbanespiller Conor Gallagher har udtalt, at han ønsker at blive i Chelsea. Gallagher har 18 måneder tilbage af sin kontrakt, og har derudover også været linket til Tottenham. (Sky Sports)

Arsenal følger Brightons irske angrebstalent Evan Ferguson, og vil overveje at gå efter den 19-årige Brighton-spiller til sommer i håbet om at forstærke angrebsbredden. (Football Insider)

Den 27-årige midtbanespiller Jack Harrison der i øjeblikket er udlånt til Everton fra Leeds, håber på at få et permanent skifte til førstnævnte til sommer. Dette skulle være uafhængigt af, om Leeds rykker op i Premier League igen. (Football Insider)

Manchester United-medejeren Sir Jim Ratcliffe ønsker at indføre en ny lønstruktur i klubben, hvor han vil lade lønnen være mere afhængig af den enkelte spillers præstationer. (Mirror)

United skulle desuden ønske at jagte en angriber, en højreback samt en højresidet central forsvarsspiller som en del af deres forventede store overhaling af truppen til sommer. (Telegraph)

En af de spillere som United helt sikkert vil skille sig af med, er den 28-årige franske angriber Anthony Martial, hvis kontrakt udløber til sommer. United har ikke ønsket at indløse muligheden for at forlænge hans kontrakt med yderligere et år. (Football Insider)
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER