Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

Mandagens engelske rygter

En stor sommertransfer kan være under opsejling, mens Newcastle United er ude med snøren i FC Barcelona.

Manchester City er tilsyneladende nået til enighed med West Ham-profilen Lucas Paquetá, selvom de nykronede Premier League-mestre endnu ikke er nået til enighed med West Ham om, hvad brasilianeren skal koste. (Footmercato)

 

Manchester City forsøgte allerede sidste sommer at hente Lucas Paquetá, men “The Citizens” trak følehornene til sig, da det kom frem, at brasilianeren blev undersøgt for ulovlig betting. Nu er Manchester City dog vendt tilbage med et lignene bud på 740 millioner kroner, hvilket er tilsvarende Paquetás frikøbsklausul. (ESPN)

 

Aston Villa er interesserede i at hente Chelsea-midtbanespilleren Conor Gallagher, og ”The Blues” kan blive tvunget til et salg på grund af klubbens økonomiske situation. Aston Villa håber til gengæld at kunne inkludere Jhon Durán i handlen, mens Aston Villa også er nødt til at sælge spillere forud for et eventuelt køb af Gallagher, hvis Aston Villa skal undgå deres egne, økonomiske sanktioner. (Telegraph)

 

Newcastle United er interesserede i FC Barcelona-kantspilleren Raphinha, og klubbens manager, Eddie Howe, håber på at kunne bruge den tidligere Leeds-profil ved siden af landsmanden Bruno Guimarães. (Mirror)

 

Emerson Royal er blandt de spillere, som forventes at forlade Tottenham denne sommer, og den brasilianske højreback er ganske overraskende endt på Bayern Münchens radar. Den sydtyske storklub skal muligvis på jagt efter en ny højreback, idet Joshua Kimmich kan tænkes at forlade Allianz Arena. (Sport)

 

Alexis Mac Allister har haft en imponerende debutsæson i Liverpool, og det er ikke gået ubemærket hen i Madrid, hvor Real Madrid har et tilbud i støbeskeen. Det er meningen, at dette bud skal sendes til Liverpool næste år. (Mirror)

 

Jadon Sancho kan se frem til en gevaldig lønnedgang, hvis han denne sommer ønsker at skifte Manchester United ud med Borussia Dortmund – på permanent basis. (Mirror)

 

Manchester United vil have mindst 75 % af de cirka 650 millioner kroner, de i sin tid betalte for Jadon Sancho, for at give slip på den 24-årige englænder. (Sun)

 

Manchester United-stjernerne kan efter sigende se frem til store lønnedgange, efter det ikke lykkedes for ”The Red Devils” at sikre sig en plads i næste sæsons Champions League. (Sun)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER