Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

England: FA Cup
FULD TID
EFTER STRAFFE
(Str: 2 - 4)
3 - 3
(3 - 3)(0 - 2)
Coventry C
Manchester U
E. Simms (71), C. O'Hare (79), H. Wright (90)
S. McTominay (23), H. Maguire (45), B. Fernandes (58)
Michael Ehrhorn

Højlund-ballade: Utilfreds med stjerne og i skænderi med Dalot

Rasmus Højlund vil gerne have mere at arbejde med, og nu mener Daily Mail at vide, at danskeren er ærgerlig over særligt en af hans holdkammerater.

Det gik lige så godt, men efter en skadespause, er Rasmus Højlund tilbage i en ærgerlig position, hvor han ikke scorer ret mange mål for Manchester United. Nu skal han så angiveligt være utilfreds med en af klubbens helt store stjerner.

Daily Mail skriver, at Højlund har haft fat i manager Erik Ten Hag omkring, at han ikke mener, at Bruno Fernandes afleverer nok til ham. Noget der ser ud til at være et generelt problem, der ikke kun omfatter Bruno Fernandes, og som gør, at Højlund kun har scoret syv gange i denne sæson.

Bruno Fernandes er i mellemtiden steppet gevaldigt op, og han har lavet 13 mål og ti assists i denne sæson på tværs af alle turneringer. Højlund og Fernandes har dog endnu ikke funder den samme bølgelængde, og de har endnu ikke i fællesskab sat en scoring sammen.

Det er ikke de eneste frustrerende historier, der kører pt. Efter en kamp mod FC København skal Højlund angiveligt have haft et skænderi med Diogo Dalot, som trænerstaben måtte bede dem tage internt. Det er dog ikke til at sige, om der er hold i den historie, mens uoverensstemmelserne melle Højlund og Fernandes heller ikke er blevet kommenteret af klubben eller spillerne.

Rasmus Højlund kan glæde sig over, at han afgjorde FA Cup-semifinalen til Uniteds fordel i straffesparkskonkurrencen senest mod Coventry.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER