Niels Sønderby

Gammel kending tilbage som ny træner for Bayern München?

Der er stor kritik af Bayern Münchens nuværende træner Thomas Tuchel og der er snak om en evt. ny træner

Storklubben Bayern München led endnu et nederlag i Bundesligaen, da holdet tabte 3-2 til VfL Bochum. Det har sat endnu flere rygter og spekulationer i gang i forhold til, om Thomas Tuchel er den rigtige træner for Bayern. 

Bayern har tabt de sidste 3 kampe og ifølge det tyske medie ‘abseits’, så er der også spændinger i omklædningsrummet og diskussioner om, at Tuchel ikke længere har holdet bag sig. Der er derfor allerede snak om hvem den nye arvtager på trænersædet kan blive. 

Der har været rygter om, at mestertræneren José Mourinho er meget interesseret i Bayern München og derfor er ved at lære tysk, da det førhen har været et krav for at blive Bayern træner.

En anden kandidat er mesterskabsrivalerne fra Leverkusens træner Xabi Alonso, som har brilleret og tidligere selv har spillet i Bayern München trøjen. Alonso er dog også rygtet til Liverpool, som også mangler en ny træner til sommer.  

Et sidste bud på er Hansi Flick, som er en gammel kending som træner for Bayern München, da han havde stor succes i sin tid hos Bayern, hvor han bl.a. vandt Bundesligaen 2 gange samt Champions League en enkelt gang. 

Hansi Flick ligner derfor den mulige afløser på den korte bane, da der ikke er mange alternativer før mulige trænerrokader rundt om i de europæiske ligaer til sommer.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER