Rasmus Arvad Christensen

Efter Alonso-afvisning: Denne træner er nu Bayern Münchens førsteprioritet

Bayern München er fortsat på jagt efter en ny cheftræner, og har nu angiveligt gjort Roberto De Zerbi til klubbens førsteprioritet.

Den nuværende Bayern München-træner, Thomas Tuchel, stopper i klubben efter denne sæson, og derfor er den tyske storklub på udkig efter en ny cheftræner.

Bayer Leverkusen-træner, Xabi Alonso, har længe været Bayern Münchens førsteprioritet, men den spanske træner har afvist Bayern, og fortsætter i stedet som cheftræner for Bayer Leverkusen.

Det betyder, at det tyske mandskab fortsat er på jagt efter en ny cheftræner, og Bayern skulle nu angiveligt have vendt blikket mod Premier League.

Mediet The Times melder i hvert fald, at Bayern München nu angiveligt skulle have Brighton-træner, Roberto De Zerbi, som førsteprioritet til at erstatte Tuchel som Bayern-træner.

Ifølge The Times skulle Bayern München-direktør, Max Eberl, være stor beundrer af Roberto De Zerbi.

Den italienske træner har stået i spidsen for Brighton siden september 2022, hvor han har opnået stor succes. I sidste sæson opnåede Brighton således klubbens højeste ligaplacering nogensinde, da de sluttede på sjettepladsen i Premier League.

Det betød samtidigt også, at Brighton kvalificerede sig til europæisk fodbold for første gang i klubbens historie.
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER