Rasmus Arvad Christensen

Chok: Championship-træner kan erstatte Erik ten Hag som United-træner

Ifølge Football Insider er Manchester United store beundrere af Ipswich Town-cheftræner, Kieran McKenna.

Der er fortsat stor usikkerhed om, hvem der er cheftræner for Manchester United i næste sæson.

Meldingerne lyder i øjeblikket blandt andet på, at den nuværende United-træner, Erik ten Hag, kan blive fyret efter denne sæson, hvis resultaterne og præstationerne ikke bliver forbedret.

Derudover er flere forskellige trænere gennem det seneste stykke tid blevet sat i forbindelse med jobbet som United-cheftræner, og nu er der kommet et nyt overraskende navn i puljen. 

Ifølge Football Insider skulle Manchester United være store beundrere af Ipswich Town-cheftræner, Kieran McKenna, og han skulle angiveligt være en stærk kandidat til at blive klubbens næste cheftræner.

Mediet skriver yderligere, at United-cheferne har været enormt imponerede af McKennas arbejde i Championship-klubben, og den 37-årige træner bliver anset som en ”fremtidig Manchester United-cheftræner”.

Kieran McKenna står i øjeblikket i spidsen for Ipswich Town, der aktuelt befinder sig på førstepladsen i Championship, og dermed i øjeblikket ligger til oprykning til Premier League.

McKenna har desuden en fortid på Old Trafford, da han var assistenttræner i klubben fra 2018 til 2021, og derudover også har været ungdomstræner i Manchester United.
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER