Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Hvalsø Carlsen

Tirsdagens engelske rygter

Olise til Chelsea. Kamp om Palhinha. Eze-duel. Her kommer tirsdagens engelske rygter.

Chelsea har aftalt personlige vilkår med den franske U21-kantspiller Michael Olise og er indstillet på at diskutere betalinger for at opfylde hans frigivelsesklausul hos Crystal Palace. (Givemesport)

Fulham værdisætter den portugisiske midtbanespiller Joao Palhinha til det dobbelte af det bud på 30 millioner pund, de har afvist fra Bayern München. Barcelona og Manchester United er også interesserede i Palhinha. (Sky Sports)

Manchester United og Tottenham er klar til at kæmpe om Crystal Palaces engelske kantspiller Eberechi Eze. (Football Insider)

Newcastle forfølger ikke længere en aftale med Valencia for målmand Giorgi Mamardashvili  efter at have nægtet at tilbyde over 30 millioner euro - den spanske klub vurderer ham til 35 millioner euro. (Relevo)

West Ham er blandt de klubber, der er interesserede i at hente den argentinske forsvarsspiller Nehuen Perez fra Udinese. (Gianluca Di Marzio)

Brighton forventer at præsentere Fabian Hurzeler, der førte St Pauli til oprykning til Bundesligaen i sidste måned, som deres nye manager i denne uge. (Guardian)

Leicester har identificeret den tidligere Brighton og Chelsea-manager Graham Potter som en potentiel Enzo Maresca-efterfølger - men overvejer også andre mål, inklusive Steve Cooper. (Guardian)

Crystal Palace er klar til at hente den japanske midtbanespiller Daichi Kamada på en gratis transfer. (Fabrizio Romano)

Chelsea har aftalt personlige vilkår med den 17-årige brasilianske forsvarsspiller Pedro Lima, som fik sin seniordebut for Sport Recife i januar. (HITC)

Ipswich er klar til at konkurrere med det tyrkiske hold Besiktas om Rangers' midtbanespiller Tom Lawrence. (Mail)

Manchester United har fået et boost i deres jagt på Benficas midtbanespiller Joao Neves - han har nemlig afvist et kontrakttilbud fra den portugisiske klub. (Record)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER