Michael Ehrhorn

Fredagens internationale rygter

Vi ser nærmere på nogle af de største transferrygter i Europa uden for den engelske liga.

Wolfsburg risikerer at miste en af klubbens største profiler. Der er nemlig en del rygter omkring forsvarsspilleren Maxence Lacroix, der er 23 år og spækket med potentiale. (Sun)

Serhou Guirassy ser ud til at være tabt for Stuttgart, der ellers har kæmpet for en forlængelse. (Football Insider)

Adrien Rabiot har tænkt sig at afvise omfattende interesse udefra og underskrive en ny lukrativ aftale med Juventus. (Gazzetta dello Sport)

Inter har tænkt sig at gå på kompromis med sine egne lønregler, så man kan lande den argentinske angriber Lautaro Martinez. (Calciomercato)

Lyon gør klar til at sælge Rayan Cherki i januar, efter at man har oplevet en del interesse fra særligt England. (Footmercato)

RB Leipzig har meddelt Timo Werner, at han gerne må tage på et lejeophold i januar. Manchester United og Real Madrid virker dog alligevel ikke så interesserede. (Bild)

Ferran Torres har fortalt FC Barcelona-træner Xavi, at han har tænkt sig at blive og kæmpe for klubben trods interesse udefra. (Mundo Deportivo)

Den franske målmand Mike Maignan overvejer sin fremtid i AC Milan, og det kunne godt ligne et exit. Chelsea, Bayern og PSG står alle klar. (90min)

Real Madrid er meget interesserede i at hente Alphonso Davies ind. Bayern vil gerne holde på ham, men der er uenigheder om lønnen. (Mundo Deportivo)