Niklas Gerster

Mandagens engelske rygter

Flere Everton-spillere vil måske få lønkompensation, hvis klubben rykker ned. Derudover kan Manchester United-talent se frem til lønfordobling, hvis han bliver indlemmet på førsteholdet. Her følger dagens engelske rygter.

Manchester United kommer formentlig til at sælge både deres 23-årige kantspiller Jadon Sancho samt deres 26-årige hollandske midtbanereserve Donny van de Beek. Angiveligt vil de være klar til at skille sig af med de to for blot 226 millioner kroner i alt. (Sun)

Sir Jim Ratcliffe er allerede involveret i diskussioner omkring fremtiden for deres kontroversielle kantspiller Mason Greenwood, som aktuelt er udlejet til Getafe. Det er på trods af, at Ratcliffe endnu ikke har gennemført ejerskabsovertagelsen af klubben endnu. (Caught Offside)

En række Everton-spillere kan måske modtage økonomisk kompensation, hvis klubben skulle rykke ned i Championship. Det skal ses i lyset af den straf på 10 point, som klubben har fået for at bryde regler for finansielt fairplay. (Sun)

Manchester Uniteds 18-årige midtbanehåb Kobbie Mainoo kan se frem til en lønfordobling, hvis han bliver forfremmet til klubbens førsteholdstrup. (Star)

Nottingham Forest kan risikere at få et transferforbud til januar, da de angiveligt har været for sent ude med betalinger til agenter. (Sun)

West Ham vil ansøge om at få lov til at udnytte deres stadionkapacitet mere, så de får mulighed for at have plads til 68.000 tilskuere på kampdage. Hvis de får accepteret anmodningen, vil det give dem ligaens næststørste tilskuerkapacitet, og de vil kun være overgået af Old Trafford. (Mail)
 

Live - Sportsnyheder