Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Ehmsen

Udskældt Liverpool-stjerne er mere effektiv end Erling Haaland

Selvom Haaland har været flyvende fra starten af denne sæson, så bliver han overgået af en Liverpool-spiller.
Erling Haaland har været intet mindre end fremragende i sin tid i Manchester City, hvor han er godt på vej mod flere rekorder. Denne sæson er også startet meget imponerende for Haaland, der har lavet syv mål og en enkelt assist i de første fem Premier League-kampe.

Den flotte statistik er dog ikke nok til at være den mest effektive spiller i Premier League. Hvis man kigger på målinvolveringer per 90’ minut i Premier League i denne sæson, så er Haaland med i 1,64 mål per kamp.

Det bliver toppet af Liverpools udskældte angriber Darwin Núñez, der bidrager med hele 1,93 mål per 90’ minut i indeværende Premier League-sæson.

Det skal dog retfærdigvis siges, at den norske målmaskine har spillet 440 Premier League minutter indtil videre, hvor Darwin Núñez blot har spillet 140 minutter.

I europæisk fodbold har Haaland lavet en enkelt assist i Champions League, hvor Núñez både scorede og lavede en assist i Europa League. De har begge spillet fuldtid i den ene europæiske kamp, det er blevet til på nuværende tidspunkt.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER