Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

Lørdagens internationale rygter

Thorgan Hazard vil genforenes med sin bror, mens Robert Lewandowski ikke er fristet af en tilværelse i Saudi-Arabien eller USA.
Boca Juniors forbereder at tilbyde en ny kontrakt til Valentin Barco. Den 19-årige venstreback står på ønskelisten hos nogle af de absolut største klubber i Europa, men han kan nu blive den bedst betalte spiller i den argentinske traditionsklub. (Diario AS)

Thorgan Hazard skiftede i sommerens transfervindue fra Borussia Dortmund til Anderlecht, og nu vil han have sin bror, Eden, som forlod Real Madrid efter den forgangne sæson, til også at slutte sig til klubben i deres hjemland. (Sport)

Den polske stjerneangriber Robert Lewandowski har nedtonet muligheden for et skifte til den saudiarabiske Pro League eller MLS. Den 35-årige angriber har understreget, at han er glad i Barcelona. (AS)

Barcelonas finansielle udfordringer har medført, at Vitor Roques ellers ventede ankomst i januar nu minder om en umulighed. Lønloftet i den catalanske storklub blev torsdag sænket fra godt og vel 4,8 milliarder kroner til i omegnen af to milliarder kroner. (Mundo Deportivo)

AC Milan kommer til at kræve 755 millioner kroner for Theo Hernández – uanset hvem der skulle være interesseret i den franske venstreback. (Calciomercato)

AS Roma arbejder på at forny Paulo Dybalas kontrakt. Den 29-årige argentiner kan se frem til en årsløn på 45 millioner kroner – plus 7,5 millioner kroner i bonusser – mens salgsklausulen i den nuværende kontrakt skal sløjfes. Dybala kan i øjeblikket sælges til en italiensk klub for 150 millioner kroner og for 90 millioner kroner til en udenlandsk klub. (Calciomercato)

FC Barcelona holder et vågent øje med adskillige defensive midtbanespillere, som kan give konkurrence til Oriol Romeu. Der er tale om den klubløse Jean-Philippe Gbamin, den tidligere Wolgsburg-spiller Joshua Guilavogui, mens den catalanske storklub også holder et vågent øje med de portugisiske ungdomsspillere João Neves og Dário Essugo, som har imponeret Barcas sportsdirektør, Deco. (Sport)

Juventus og i særdeleshed klubbens sportsdirektør, Cristiano Giuntoli, kunne godt tænke sig at få fingrene i Mattia Zaccagni, selvom den 28-årige kantspiller efter sigende er tæt på at forny sin kontrakt med Lazio. (Calciomercato)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER