Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Niklas Gerster

Liverpool forbereder sig på erstatninger for Mohammed Salah, hvis han skulle tage til Saudi-Arabien. Derudover jagter Manchester United fortsat intensivt en venstreback. Få mandagens engelske rygter her.
Article image
Manchester City er tæt på at sikre sig Matheus Nunes fra Wolves, efter at de forsvarende engelske mestre for nyligt afgav et forbedret bud på den 25-årige portugisiske midtbanespiller. (Express)


Liverpool har udset sig den 23-årige Atletico Madrid-angriber Joao Felix som en erstatning for Mohammed Salah, hvis den egyptiske stjerne skulle gennemføre chokskiftet til Saudi-Arabien. (A Bola)

Manchester United er på udkig efter en venstreback, som skal erstatte skadede Luke Shaw. Her skulle United være ude efter den 32-årige spanier Marcus Alonso fra FC Barcelona. (Express)

Udover Alonso har United også den 25-årige spanier Marc Cucurella fra Chelsea iblandt de mulige kandidater til venstreback-positionen. (Daily Star)

Sergio Reguilon er desuden også et emne til forsvarspositionen i Manchester United, men Fulham jagter også den 26-årige Tottenham-spiller, og skulle være foran United i kampen om ham. (Telegraph)

Tottenham vil snart afgive et bud på 434 millioner kroner for den 22-årige Nottingham Forest-profil Brennan Johnson. (Evening Standard)


Nottingham Forest har rettet interesse imod Wolves-førstekeeperen Jose Sa. Den 30-årige portugiser er udset som alternativ i Forests målmandsjagt, hvor Dean Henderson, som var udlejet til dem i sidste sæson, længe har været deres førsteprioritet. Men Henderson er nu i stedet tæt på at skifte til Crystal Palace. (Football Insider)

Fulham har kig på den 27-årige belgiske højreback Timothy Castagne fra Leicester, som endnu ikke har været på banen for Premier League-nedrykkerne i Championship. (Fabrizio Romano)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik