Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Ehmsen

Medier: Arsenal meget tæt på stort salg af profil

Arteta har ikke haft den store fidus til angriberen, som nu ser ud til at være fortid i klubben.
Blot to Premier League-kampe tilbage i sæsonen 2021/22 er det blevet til for amerikanske Folarin Balogun. Alligevel er den nu 22-årige angriber tæt på at kunne indbringe Arsenal 335 millioner kroner. Det er ifølge RMC Sport det beløb Arsenal og Monaco er blevet enige om, at Balogun skal koste.

Amerikaneren har længe vist, at han har kunnet score rigtig mange mål for Arsenals ungdomsrækker. Derefter har han været på to meget forskellige lejeophold med meget forskellig succes.

Det første lejeophold begyndte i januar 2022, hvor han skiftede til Championship-klubben Middlesbrough. Her blev det blot til tre mål og tre assists i 18 optrædener. Der var noget mere held i sprøjten i sidste sæson, hvor Balogun imponerede stort i den franske klub Reims. I den bedste franske række scorede angriberen 21 mål i 37 kampe.

Det har været efter det lejeophold samt præstationerne for det amerikanske U21-landshold, at interessen for Balogun er steget blandt de europæiske klubber. På trods af interesse flere steder fra, så ser det ud til at være Monaco, som løber med den unge angribers underskrift. Sådan skriver adskillige anerkendte journalister som David Ornstein, Fabrizio Romano og Fabrice Hawkins.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER