Rasmus Arvad Christensen

Kig væk FCK-fans: Her er Delaneys nye klub

Det ser ikke ud til at blive et FC København-comeback for Thomas Delaney i denne omgang, da midtbanespilleren meldes tæt på belgiske Anderlecht.
Den danske midtbanespiller, Thomas Delaney, ser ud til at have fået fremtiden på plads. Den 31-årige dansker er på kontrakt i spanske Sevilla, men har igennem længere tid været rygtet væk fra klubben.

I den forbindelse har FC København været meldt interesseret i at hente danskeren hjem til klubben igen, hvilket har skabt en del begejstring blandt klubbens fans. Nu er der dog dårlige nyheder til de FCK-fans, som håber på at se den tidligere anfører tilbage i klubben.

Flere medier skriver nemlig, at Delaney er meget tæt på et skifte til den belgiske danskerklub, Anderlecht. Helt konkret skulle der være tale om en lejeaftale for resten af sæsonen. I lejeaftalen skulle der angiveligt også være en købsoption med en dertilhørende 2-årig kontrakt til danskeren.

Hvis skiftet bliver en realitet, kan Delaney se frem til at blive endnu en tilføjelse til dansker-kolonien Anderlecht, som allerede har Kasper Dolberg og Anders Dreyer i spillertruppen samt Brian Riemer og Jesper Fredberg som henholdsvis træner og fodbolddirektør.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER