Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Torsdagens engelske rygter

West Ham må indsnævre kandidaterne til den offensive midtbane, Liverpool og Southampton forhandler om prisen på Romeo Lavia. Derudover arbejder Manchester City på et par kontraktforlængelser. Få seneste nyt fra det engelske her.
Chelsea ser ud til at have tabt chancen for at hente AS Roma-angriberen Paulo Dybala, da den 29-årige argentiner efter sigende er tæt på at underskrive en kontraktforlængelse hos Rom-storklubben. (Tuttomercatoweb)

West Hams chancer for at købe den offensive midtbanespiller Conor Callagher i Chelsea lider nu et knæk, da den 23-årige englænder i stedet skulle være villig til at blive for at kæmpe for en startplads under klubbens nye manager Mauricio Pochettino. (Mail)

”The Hammers” har dog også andre alternativer linet op i jagten på midtbaneforstærkninger, og er fortsat i dialog med Southamptons 28-årige midtbaneprofil James Ward-Prowse. En handel som skulle være realistisk for London-mandskabet. (Football Insider)

Liverpool vil forhøje deres indledende bud på 321 millioner kroner for Southamptons ombejlede 19-årige midtbanetalent Romeo Lavia. (Athletic)

Southampton og Liverpool skulle være omtrent 130 millioner kroner fra hinanden i forhold til værdisætningen af Lavia. (Telegraph)

Liverpool skulle desuden have accepteret et bud på knap 348 millioner kroner for deres defensive midtbanespiller Fabinho fra Al-Ittihad. Den saudiarabiske klub og den 29-årige brasilianer skulle også have genoptaget dialogen, efter at handlen ellers tidligere var meldt død. (Times)

Aston Villas forhåbninger omkring en tilgang af Tottenhams 27-årige argentinske midtbanespiller Giovani Lo Celso er nu blevet boostet, da Napoli som også har bejlet til ham, ser ud til at have svært ved at lukke en handel med ham. (Birmingham Live)

Manchester City arbejder på kontraktforlængelser i defensiven. Deres 18-årige forsvarstalent Rico Lewis skulle have skrevet under på en femårig aftale, som kan forlænges med et år, og derudover nærmer deres 28-årige hollandske forsvarsprofil Nathan Ake sig også en ny aftale hos ”The Cityzens.” (Mail)

Everton har ikke planer om at sælge deres 26-årige engelske angriber Dominic Calvert-Lewin, som ellers er sat i forbindelse med et skifte til AS Roma. (Mail)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER