Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Andreas Wohlers-Herbert

Medie: Caicedo har valgt sin nye klub

Moises Caicedo er en eftertragtet herre, og nu skulle ecuadorianeren angiveligt være klar til at vælge sin næste destination.
Det ecuadorianske medie TeraDeportes melder mandag eftermiddag, at Moises Caicedo har valgt Arsenal som sin næste klub, og at han dermed også afviser et skifte til Chelsea, der har været kædet tæt sammen med Brighton-spilleren i længere tid.

Midtbanespilleren var allerede i januar villig til at skifte til Arsenal, og ecuadorianeren gik endda ud på sine sociale medier og fortalte, at han ønskede at skifte til hovedstadsklubben. Men Brighton ville ikke slippe stortalentet, og han blev i stedet belønnet med en ny kontrakt og en garanti om, at han ville få lov til at skifte her til sommer.

Moises Caicedo er ifølge de mange rygter vurderet til at være i omegnen af 800 millioner kroner værd, men dette prisskilt har tilsyneladende ikke skræmt andre klubber væk. Der har nemlig været kæmpe interesse i midtbanespilleren, og både Arsenal, Chelsea og Brighton har været meldt yderst interesserede i ecuadorianeren.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER