Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Ehmsen

Storklub giver ikke op - kommer med endnu et bud på Liverpool-spiller

Det første bud blev afvist, men nu skulle et nyt og forbedret bud være på trapperne.
I sidste uge kunne flere medier skrive, at den tyske storklub RB Leipzig havde sendt et bud afsted til Liverpool for Fábio Carvalho. Det bud skulle angiveligt være på omkring 86 millioner kroner. Det bud blev omgående afvist af Liverpool, men Leipzig giver ikke op uden kamp.

Nu skulle de nykårede tyske pokalvindere være klar med et nyt bud på den portugisiske offensivspiller. Sådan lyder det fra Liverpool-korrespondenten David Lynch. Carvalho har haft en svær første sæson, hvor det ikke er blevet til mange minutter. Det har betydet, at Carvalho formentlig ikke er at finde i Liverpool på den anden side af sommerferien.

Jürgen Klopp skulle dog have stor tiltro til, at det blot 20-årige talent har en fremtid på Anfield. Liverpool er derfor noget betænkelige ved at skulle slippe Carvalho helt. De skulle ifølge flere medier foretrække et lejeophold, hvor klubber som Brentford, Brighton, Burnley og West Ham har været nævnt som interesseret. Liverpool kan ende med at sælge Carvalho, hvis der inkluderes en tilbagekøbsklausul.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER