Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Anton Kirkegaard

Eden Hazard er færdig i Real Madrid

Eden Hazard vil forlade Real Madrid ved månedens udgang, det bekræfter klubben.
Eden Hazard er officielt fortid i Real Madrid, det bekræfter klubben. Real Madrid vil spare omkring 50 millioner kroner på at løslade Hazard et år før hans kontrakt udløber.

- Real Madrid C. F. og Eden Hazard har indgået en aftale, der betyder, at spilleren bliver adskilt fra klubben fra den 30. juni 2023, meddeler klubben via Fabrizio Romano.

Efter seks succesfulde år hos Chelsea, ville Hazard gerne prøve noget nyt. Han havde akkurat vundet Europa League med “de blå” og var betragtet som en af de bedste spillere i verden, da han skiftede til Real Madrid. Skiftet har dog vist sig at være en katastrofe for både spiller og klub.

Han kostede ifølge Transfermarkt, Real Madrid 856 millioner kroner og blev set som Ronaldos aftager. Siden skiftet har Hazard mildest talt skuffet. Det er blevet til sølle 76 kampe for Hazard i en Real Madrid-trøje, grundet mange skader og dårlig form. I de kampe har han kun formået at levere 7 mål og 12 assist, hvilket til sammenligning er halvdelen af hvad Vinicius har præsteret alene i denne sæson.

Eden Hazard vil efter at have blevet løsladt af sin kontrakt fra Real Madrid, kunne skrive under med en anden klub. Belgieren har før været sat i forbindelse med West Ham og Tottenham, men at pensionere fra fodbold er også en mulighed for den 32-årige belgier.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER