Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Ehmsen

Manchester United vil hente to stjernespillere i Napoli - den første er tæt på

Napoli er lige blevet italienske mestre, men guldholdet kan miste to af deres største profiler til Manchester United.
Napoli har haft en fremragende sæson, hvor de vandt det første italienske mesterskab i 33 år. Ikke nok med at Napoli vandt Serie A, så har de været helt suveræne i indeværende sæson. Der var derfor store forventninger til holdet i Champions League, men her måtte man se sig slået af landmændene fra AC Milan.

Igennem Napolis flotte sæson, så har flere profiler leveret ekstraordinært gode præstationer. Det har fået flere store europæiske klubber til at rette fokus mod stjernerne fra Syditalien. Manchester United er en af de klubber, der har kastet sin kærlighed over Napolis Kim Min-jae og Victor Osimhen.

Det er den lokale Napoli-avis Il Mattino, som kan berette, at der blot mangler få detaljer, før Manchester United kan tilføje Min-jae til lønningslisten. Den 26-årige forsvarsspiller skulle angiveligt have en frikøbsklausul på mellem 375 og 450 millioner kroner. Den klausul kan aktiveres i perioden fra 1. til 15. juli i år. La Repubblica bakker op ved at fortælle, at Min-jae skulle være klar på at skifte til Manchester-klubben, og at Napoli er begyndt at kigge efter hans erstatning.

Il Mattino skriver også, at Manchester United er meget interreseret i den store angrebsstjerne Victor Osimhen, men de er endnu ikke noget til enighed med Napoli og samtidig er der mange andre storklubber, der er på jagt efter den målfarlige nigerianer.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER