Fodbold nyheder

Medie:
Real Madrid-stjerne skifter til Arsenal

Af Kent Christensen

Ifølge det engelske medie, Mirror, så har Arsenal så godt som sikret sig at hente Real Madrids venstreback.
Article image
Ritzau-Scanpix
Arsenal har haft en forrygende sæson og spillet over al forventning, da det længe lignede, at den røde Londonklub skulle gå hele vejen og vinde Premier League – det kan stadig lade sig gøre, men grundet en stribe af uafgjorte resultater, ligger Manchester City altså i front med et enkelt point ned til Arsenal på andenpladsen. City mangler fire kampe, mens Arsenal blot mangler tre.


Selvom en andenplads jo altid vil være skuffende og ærgerligt, så er det trods alt en væsentlig forbedring fra sidste sæson, hvor klubben endte på en femteplads – og meget tyder på, at Arsenal har tænkt sig at satse stort på at forbedre førsteholdstruppen og fremtidssikre klubben, så de kan fortsætte jagten på de største trofæer.

Seneste nyt er, at Kieran Tierney grundet manglende spilletid er fortid som venstreback i Arsenal, og meget tyder på, at Arsenal allerede nu har fået muligheden for at hente en erstatning for den 25-årige skotte. Ferland Mendy, der i dag spiller i Real Madrid, er rygtet til Arsenal – og klubben skulle efter sigende have fået grønt lys til at hente ham for 150 millioner kroner.

Mere om Ferland Mendy

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik