Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Vidste du om... Sergio Busquets

Et klubikon træder af i FC Barcelona. Læs her om 34-årige Sergio Busquets' vilde fodboldrenomé samt lidt andre pudsige detaljer om den defensive midtbanespiller.
Når man taler om de helt store FC Barcelona-koryfæer, er det svært at komme udenom 34-årige Sergio Busquets. Det er for nyligt kommet frem, at den stærke defensive midtbanespiller med den fornemme historik for både FC Barcelona og Spanien stopper i den catalanske storklub. Indkast.dk kigger i den forbindelse Busquets i sømmene. For vidste du følgende om Sergio Busquets:

- at han har spillet 718 kampe for FC Barcelona, og kan nå et par stykker mere inden sin endelige afsked med den spanske storklub.

- at han har vundet hele 31 trofæer med FC Barcelona. Heriblandt tre Champions League-titler i 2009, 2011 og 2015.

- at han har vundet VM med Spanien i 2010 samt EM i 2012.

- at hans far også var en trofast Barcelona-mand. På trods af at han mest optrådte som andenmålmand for dem, spillede han i klubben helt fra 1990-1999, hvor det blev til 79 optrædener.

- at han synes, at fodbold er bedre end sex. Busquets har til spansk tv udtalt følgende humoristiske ord: ”I fodbold kan glæden vare i tre eller fire dage. Sex kan sommetider kun vare et enkelt minut.”

- at han ofte er blevet betragtet som en beskidt fodboldspiller, som både trækker mange gule kort og filmer.

- at han på trods af den ovennævnte spillestil er lidt af en filantrop uden for kridtstregerne. Han støtter blandt andet velgørenhed for børn, og donerer penge til forskning i hospitals- og medicinbranchen.

- at han er glad for både skak, basketball og tennis, og er blevet spottet til sådanne sportsarrangementer flere gange.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER