Andreas Wohlers-Herbert

Thomas Frank: Han er tæt på at være en milliard værd

Brentford har haft en fremragende sæson i Premier League, og især en spiller har imponeret alt og alle. Faktisk har han imponeret så meget, at hans manager nu mener, at hans værdi nærmer sig en milliard kroner.
Brentfords gode sæson i Premier League skal i høj grad tilskrives klubbens målfarlige spydspids Ivan Toney. Den engelske angriber har lavet 20 mål i Premier League i denne sæson, hvilket placerer den tidligere Peterborough-målsluger på tredjepladsen på ligaens topscorerliste.

Og spørger man Thomas Frank, er danskeren ikke i tvivl om, hvor vigtig Ivan Toney er, og hvor meget han egentlig er værd:

- Jeg tror, at hans værdi er i omegnen af 900 millioner kroner. Tænk på hvor meget, man er villige til at bruge på en angriber, der garanterer dig 20 mål per sæson i Premier League.

Den engelske angriber har flere gange været rygtet til større destinationer, men den betting-sag, der har kørt mod Ivan Toney i flere måneder, kan måske være en bremseklods i forhold til et skifte væk fra Brentford.