Fulham
M. Salah (39)
Louis Andersen

Salah sikrede Liverpool sejren

Det var tydeligt fra kampens start, at Liverpool kun ville en vej og det var fremad.
Liverpool kom frem til en god chance efter blot to minutters spil, da Trent Alexander-Arnold trykkede af uden for feltet, men Luiz Diaz endte med at stå i vejen og bolden gik ud til målspark. Blot et minut efter var Harry Wilson tæt på at få bolden i mål, men Van Dijk kom Alisson, der var kommet lidt lagt væk fra stregen, til undsætning og fik sparket bolden ud af banen.

Liverpool forsatte trykket mod Fulham-målet og igen var Trent tæt på at lægge bolden i mål efter et fornemt forarbejde af Salah, men bolden gik akkurat forbi målstolpen. Efter at have været presset tilbage et godt stykke tid fik Fulham en god mulighed, da Carlos Vinicius fik testet Alisson i målet, der dog fik pareret bolden ud til et hjørnespark.

Liverpool satte flere fine kombinationer sammen og Salah var ikke mere end en meters penge fra at overliste Leno med et frækt chip, men bolden gik lige over mål. Efter en periode hvor Fulham-forsvaret havde stået og pareret flere chancer fra Liverpool, slog de selv kontra og her kom Harry Wilson frem til en fin chance, men en vågen Konate var hurtigt over ham og fik tacklet bolden ud til hjørnespark.

Kort efter fik Fulham igen spillet sig godt frem i banen, men Liverpool fik lukket godt af og den helt store chance kom aldrig. Det begyndte stille og roligt at ligne en mere lige kamp, da Fulham havde fået bedre styr på Liverpools hurtige angrebsspil.

Efter 37 minutter blev Darwin Nunez sparket over benet i feltet, da han jagtede en bold, som Diop var for lang tid om at sparke væk. Straffe til Liverpool, som Salah med et knaldhårdt spark placerede midt i målet. Målet tog noget af pusten fra Fulham, der ellers var begyndt at komme godt med i kampen, og Liverpool formåede lige som i starten af kampe at presse dem meget tilbage mod eget mål.

Anden halvleg startede ligesom den første, med Liverpool i den dominerende rolle. Men igen manglede man den sidste skarphed på den sidste tredjedel af banen. Fulham var sjældne gæster oppe ved Liverpools mål og når man endelig brød igennem, kunne det godt mærkes, at de savnede Mitrovic til at slå indlæg på.

Curtis Jones var efter en lille times spil tæt på at give en friløber til Vinicius, der dog ikke reagerede hurtigt nok, og Alisson kunne samle bolden stille og roligt op. Kort efter fik Fulham en ny chance. Et frispark cirka 30 meter fra feltet, hvor de slog et godt indlæg, som der dog ikke var nogen spillere, der kom rigtig på.

Tæt på kom de dog med et kvarter tilbage af kampen. En lang bold op til Willian som fik spillet Vinicius fri til skud, men en solid redning af Alisson forhindrede ham i at udligne til 1-1. Henderson kom nogle minutter efter frem til en god skudmulighed, men bolden gik et par meter forbi stolpen. I kampens sidst aktion var det tæt på at Fulham kunne have fået det ene point, da Kebano kom først på et indlæg, men bolden gik desværre for ham over mål.

Liverpool kan dermed glæde sig over 1-0-sejren, som sagtens kunne have været større, mens Fulham på den anden side må have blandede følelser om kampen. Glæden over ikke at tabe større, men samtidig ærgerlige over ikke at tage et point med hjem til sidst.