E. Haaland (3), J. Álvarez (36)
Torsten Brix

City vandt efter straffespark-fokus

Flot mål af Julián Álvarez sender City til tops…
Blot et enkelt minut var spillet, da Manchester City i søndagens Premier League-kamp imod Fulham fik et straffespark, da Julián Álvarez faldt meget let efter en nærkamp med Tim Ream. Ikke meget kontakt, men alligevel gav dommer Simon Hooper et forsøg fra 11-meterpletten til Erling Haaland, som scorede kampens tidlige mål.

Efter 70 minutters spil følte Fulham tilgengæld sig snydt for et straffespark, da Kyle Walker havde godt fat i Bobby De Cordova-Reid, men marginalerne var med City. Fulham fik godt nok udlignet Citys tidlige føring ved Carlos Vinicius, men Álvarez kom herefter nok engang i fokus. Den argentinske angriber lavede nemlig et ualmindelig flot mål til slutresultatet 2-1.

Igennem hele kampen gav Fulham god modstand til mesterskabsfavoritterne fra City, men et par straffesparkskendelser gik ikke London-holdets vej. Med sejren er City nyt tophold i Premier League – og har spillet en kamp mindre end Arsenal.