Andreas Wohlers-Herbert

Medie: Lionel Messi er landet i Barcelona med hele familien og 15 kufferter

Mange har spekuleret i Lionel Messis fremtid, og rygterne har gået om et potentielt skifte tilbage til Barcelona. I weekenden er argentineren så angiveligt landet i Barcelona med hele sin familie og bagage til flere måneder.
Lionel Messi er i denne weekend blevet spottet i en lufthavn i Barcelona, hvor den argentinske verdensmester havde hele familien og 15 store kufferter på slæb. Dette puster kraftigt til den ild, der brænder under rygterne om hans mulige hjemkomst til Barcelona til sommer.

Om Lionel Messis tur til Barcelona har noget med et potentielt skifte at gøre vides selvfølgelig ikke, men sjældent har så meget bagage været nødvendig på en weekendtur.

At Lionel Messi i denne weekend er spottet i Barcelona, kædes af flere sammen med rygterne om, at PSG agter at lade argentinerens kontrakt løbe ud til sommer, hvilket dermed giver verdensmesteren mulighed for at skifte væk fra den franske hovedstad gratis.

Lionel Messi var senest i aktion for PSG i fredags, hvor de slog Angers. Argentineren lagde i kampen op til Kylian Mbappes anden scoring. PSG spiller først igen næste søndag, hvor de hjemme i Paris tager imod Lorient.