Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Louis Andersen

Onsdagens engelske rygter

Her følger dagens engelske rygter.
Chelsea har kontaktet Julian Nagelsmann og Luis Enrique i håbet om af en af dem bliver klubbens nye manager. (Telegraph)

Det spekuleres dog i om Chelsea vil ansætte klublegende og tidligere manager Frank Lampard i rollen som midlertidig manager indtil sommer. (Sun)

Brightons italienske manager, Roberto de Zerbi, bliver ikke betragtet som en potentiel manager for Chelsea efter fyringen af Graham Potter. (Athletic)

Efter at være blevet fyret af Chelsea er Graham Potter blevet nævnt som kandidat til at blive den næste West Ham-manager, da klubben overvejer fremtiden i klubben for den nuværende manager David Moyes. (Telegraph)

Både De Zerbi og Nagelsmann har tilkendegivet, at de ikke er interesserede i det ledige job som manager i Tottenham. (90 min)

Den tidligere Crystal Palace-manager Patrick Vieira kan blive ny manager i Nottingham Forest, hvis klubben beslutter sig for at fyre Steve Cooper. (Mail)

Southamptons engelske midtbanespiller James Ward-Prowse er et varmt emne hos Manchester United. (Football Insider)

Crystal Palace, Aston Villa, Everton, Wolverhampton, Burnley og Middlesbrough er alle interesserede i den colombianske angriber Alfredo Morelos fra skotske Rangers. (Teamtalk)

Liverpool har vendt deres opmærksomhed mod Brightons ecuadorianske midtbanespiller Moises Caicedo, efter at Wolverhampton fjernede en klausul fra den portugisiske midtbanespiller Matheus Nunes' kontrakt, der ville have givet portugiseren mulighed for at slutte sig til de Liverpool for 374 millioner kroner denne sommer. (Mirror)

Liverpool vil tillade Naby Keita at forlade klubben på en fri transfer denne sommer. (Fabrizio Romano)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER