Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Kent Christensen

Mbappé: Platini er en legende inden for fransk fodbold, men jeg slår ham på et tidspunkt

Kylian Mbappé er en af verdens absolut største fodboldtalenter, og franskmanden er ivrig efter at slå enhver rekord.
Kylian Mbappé, der til daglig spiller i Paris Saint-Germain, har nok engang spillet en forrygende sæson – både på klubplan, men så sandelig også for det franske landshold, der nåede helt til finalen ved VM-slutrunden i Qatar, hvor de i en historisk finale måtte se sig slået af argentinerne, på trods af, at Kylian Mbappé leverede et finalehattrick på aftenen.

I Ligue 1 topper han topscorerlisten med 19 mål efter 28 kampe, og på trods af Champions League-exitet mod Bayern München, nåede Kylian Mbappé altså at score syv mål i Europas mest prestigefyldte klubturnering. Og i december skrev han sig ind i VM-historiebøgerne, da han med otte mål blev slutrundens mest scorende spiller i en alder af bare 23 år.

Siden VM-finalenederlaget til Argentina trådte han for første gang i tre måneder på banen i landsholdstrøjen i fredags, hvor det blev til to flotte scoringer mod Holland, hvilket betyder, at Kylian Mbappé nu er oppe på 38 landsholdsmål – kun tre færre en den franske fodboldlegende, Michel Platini. Og ifølge Mbappé selv, så er legendens målstatistik nu det næste mål, han har for øje at slå:

- Selvfølgelig er Michel Platini en legende inden for fransk fodbold, men jeg slår hans målrekord på et tidspunkt. Det er en ære at være nået hertil. Det er mit næste mål, og jeg vil blive ved, jeg når det måske i morgen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER