Fodbold nyheder

England skifter ud i trænerstaben

Af Daniel Ehmsen

Gareth Southgate har tilknyttet sin tidligere holdkammerat i sin trænerstab.
Article image
Ritzau-Scanpix
Hvis man ser billeder fra Englands landsholdstræninger i denne tid, så er det muligt, at man får øje på et nyt ansigt i trænerstaben. Forud for landsholdssamlingen har England nemlig ansat den tidligere Leeds, Middlesbrough og Chelsea-spiller Jimmy Floyd Hasselbaink. Southgate får dermed en ny assistent efter hans tidligere assistent Chris Powell trådte tilbage for at fokusere på sin rolle som “head of coaching” på Tottenhams akademi.


Jimmy Floyd Hasselbaink og Gareth Southgate har en fælles fortid. De spillede nemlig på hold sammen fra 2004 - 2006 i Middlesbrough, hvor Southgate var holdets anfører. Deres sidste kamp sammen var UEFA Cup finalen i 2006, hvor Middlesbrough tabte med 0-4 til Sevilla.

Hasselbaink har senest trænet Burton Albion, der spiller i League One i England. England får dermed en mand med trænererfaring, og en mand der vidste hvor målet stod, dengang han selv var på banen. Hasselbaink scorede blandt andet 127 mål og lavede 38 assists i sine 288 kampe i den bedste engelske række.

Mere om England

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik