Fodbold nyheder

SIF-profil nærmer sig landsholdet - for Peru!

Af Anders Mathiasen

SIF-backen kan måske snart kalde sig landsholdsspiller
Article image
Silkeborgs Oliver Sonne kan være på vej mod at kickstarte sin landsholdskarriere, men det bliver ikke nødvendigvis for Danmark. Den 22-årige højreback har peruvianske rødder, derfor har han tidligere åbnet for muligheden for at repræsentere Peru.


Nu fortæller Silkeborg-profilen i et interview med bold.dk, at tingene begynder at tage form.

- Lige nu er der en dialog. I øjeblikket er det mest min agent, så jeg i stedet kan fokusere på at spille fodbold. Men der er en tæt dialog med Perus forbund, og vi forsøger at kigge på, om vi kan planlægge nogle ting her i landskampspausen.

Sonne har en bedstemor fra Peru, derfor kan den peruvianske landsholdskarriere lade sig gøre. Fra begyndelsen var det dog ikke hans egen ide, fortæller han.

- De kontaktede min agent. De spurgte allerede for et par måneder siden, om det kunne være interessant, og om de skulle prøve at starte med at få de nødvendige dokumenter.

- Det er klart, det vil være en kæmpe oplevelse, særligt hvis man kan kvalificere sig til VM i 2026. Det håber de stærkt på. Det vil være en oplevelse, som kun meget få får, så det siger man selvfølgelig ikke nej til.


- Lige nu er det fortsat lidt uvist, men jeg håber da, at det kan blive til noget, lød det afslutningsvis fra Oliver Sonne.

Oliver Sonne har aldrig tidligere spillet på de danske landshold. Han har i denne sæson spillet 29 kampe for Silkeborg, hvor det er blevet til tre mål og fire oplæg.

Mere om Silkeborg

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik