Fodbold nyheder

FC Barcelona-stjerne misser El Clásico og landskampe

Af Mads Wildenhoff Pedersen

Barcelonas unge stjerne, Pedri, var sat til at få comeback i El Clásico på mandag, men det bliver ikke en realitet alligevel.
Article image
Uheld rammer igen den unge Pedri, som har gang i en formidabel sæson i Barcelona, der i øjeblikket ligger øverst i La Liga. Siden FC Barcelona tog imod Manchester United d. 16. februar i Europa League, har Pedri ikke været i aktion. Pedris forventede retur var til søndagens El Clásico, men det har nu ændret sig.


Barcelona, som er ude af Europa League efter et samlet nederlag på 4-3 til Manchester United, har sat fuld fokus på La Liga, hvor de er ni point foran Real Madrid. Pedri skulle givetvis have været tilbage i truppen til kampen, men det bliver ikke til noget. Spilleren udgik fredag fra træning, med endnu en skade.

Pedri var også udtaget til det spanske landshold til kampene mod Norge og Skotland, men her må han også melde afbud. Det er ikke Pedris første gang, han er ude i en længere periode med skade; tidligere har han haft problemer med baglåret, som i 2021/2022-sæsonen holdt ham ude af truppen i 102 dage.

Mere om Pedro González López

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik