Andreas Wohlers-Herbert

Premier League-legendes sæde brænder under ham

Det er ikke nemt at være manager i Premier League, heller ikke selvom man er en af ligaens største profiler gennem tiden.
Når man ikke har vundet i ligaen siden november, så er der ikke noget at sige til, at sædet brænder en smule under Patrick Vieira i Crystal Palace.

Den franske manager har ellers været en vellidt skikkelse i London-klubben, der længe har haft tiltro til den tidligere Premier League-vinder. Men den dårlige form har strækket sig så langt, at man efterhånden kan begynde at tale om en decideret krise.

Crystal Palace nærmer sig nedrykningsstregen, og Vieiras tropper ser ikke ud til at være i stand til at stoppe blødningen. Så derfor skal der måske et trænerskifte til, hvis klubben skal forblive i den bedste engelske række.

Hvis man skulle beslutte sig for at fyre den tidligere Arsenal-anfører, så er der allerede begyndt at være rygter om, at en anden tidligere Premier League-profil kan overtaget jobbet. Mediet Sportsbible skriver nemlig, at Michael Carrick skulle være et lunt navn hos ledelsen i Crystal Palace.