Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Jannich Jønch

Ibrahimovic måske på vej tilbage til landsholdet

Efter en lang skadesperiode kan Zlatan Ibrahimovic måske være på vej tilbage på det svenske landshold.
Det er blot to uger siden, at Zlatan Ibrahimovic fik sine første minutter på banen i indeværende sæson. Alligevel udelukker den svenske landstræner, Janne Andersson, ikke, at Ibrahimovic ikke er med i den kommende landsholdssamling, når Sverige senere på måneden møder Belgien og Aserbajdsjan i EM-kvalifikationen.

- Onsdag får du at se, om han er med eller ej, siger landstræneren i podcasten Lundh, som udgives af Fotbollskanalen, det skriver TV2.

Han gjorde comeback i kampen mod Atalanta den 26. februar og fik spilletid igen i kampen mod Fiorentina den 4. marts. Sammenlagt over de to kampe er det blevet til en lille times tid på banen inklusive tillægstid. Ibrahimovic er også udtaget til aftenens kamp mod Salernitana.

- Ibra vil ikke starte inde mod Salernitana, men han forbedrer sin form og er klar til at hjælpe os, udtaler Milans træner, Stefano Pioli, til klubbens hjemmeside.

Den 41-årige angriber har ikke spillet for det svenske landshold siden marts sidste år, hvor han to måneder efter røg på lægebriksen med den knæskade, han først lige er kommet tilbage fra. Landstræneren forventer dog heller ikke fuld spilletid af angriberen.

- Det er lidt ligesom i AC Milan. Selv om han ikke spiller i lange perioder, så tror jeg, at han kan tilføre rigtig meget, siger Janne Andersson.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER