Daniel Fisker

Søndagens internationale rygter

Der er godt gang rygterne vedrørende Paris Saint-Germain, mens FC Barcelona har opgivet et emne i Tyskland – og fået øjnene op for et andet.
Kylian Mbappé er stadigvæk ivrig efter at skifte til Real Madrid. Den unge superstjernes repræsentanter har gjort det klart over for den spanske hovedstadsklub, at Mbappé stadigvæk er interesseret – og at han fortryder, at han underskrev en ny kontrakt med Paris Saint-Germain. (Marca)

Paris Saint-Germain går nu efter et sommerkøb af Villarreal-forsvareren Pau Torres, som i løbet af det seneste års tid har været et særdeles varmt navn på rygtebørsen. (Mirror)

Reaktionen på at blive sendt ud af Champions League betyder også, at Paris Saint-Germain er interesserede i FC Barcelona-kantspilleren Ousmane Dembélé. (Diario Sport)

Derudover kan Paris Saint-Germains exit fra Champions League kan ydermere komme til at koste klubbens træner, Christophe Galtier, og klubbens sportsdirektør, Luis Campos, deres jobs. (Daily Mail)

FC Barcelona har mistet interessen for Marcus Thuram. I stedet er det nu Bayern München, der ser ud til at løbe af med den franske angriber, når han har kontraktudløb i Borussia Mönchengladbach. (Mundo Deportivo)

FC Barcelona holder et vågent øje med den kun 14-årige Hamburger SV-kantspiller Saido Balde. (Bild)

Napoli overvejer den 25-årige Atalanta-angriber Ademola Lookman som erstatning for Victor Osimhen, hvis den formstærke nigerianer skifter Napoli ud med en større adresse til sommer. (Transferjournalist Ekrem Konur)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER