J. Cancelo (15), B. Pavard (18), B. Pavard (35), L. Sané (45), A. Davies (74)
M. Berisha (2), M. Berisha (60), I. Cardona (90)
Jonas Corap

Bayern sikrede sejren i en målrig affære

Bayern viste sin offensive klasse, da de sikrede sig en vigtig sejr i Bundesligaens topstrid.
Bayern München sikrede sig videre avancement mod Paris Saint-Germain i onsdags, og de skulle forsøge at følge op på den gode præstation mod Augsburg i en kamp, hvor det kun var en sejr som ville betyde noget for Bayern på Allianz Arena. Dortmund var inden opgøret på samme pointtotal som Bayern, hvilket lagde et yderligere pres på holdet ved at hente tre point mod Augsburg.

Augsburgs fik en vaskeægte drømmestart, da de allerede efter tre minutter bragte sig foran. Føringen holdt dog ikke længe, da Bayern allerede efter 19 minutter havde taget føringen i kampen efter scoringer fra Joao Cancelo og Benjamin Pavard. Bayern styrede hele affæren i første halvleg, så derfor var det ikke overraskende dem som kunne gå til pause med en føring på hele 4-1 efter endnu en scoring fra Pavard og en enkelt fra Leroy Sané.

Anden halvleg fortsatte som den første i et meget højt tempo, hvor begge mandskaber skabte store chancer, og det var Augsburg som skabte fornyet spænding i kampen, da de reducerede til 4-2 efter et straffespark fra Mergim Berisha, som scorede sit andet mål i kampen. Alfonso Davies udbyggede dog Bayerns føring et kvarter før slutfløjtet inden Augsburg fik et trøstemål i de døende minutter af kampen til 5-3.

Det var en yderst vigtig sejr for Bayern, som lagde pres på Dortmund inden deres lokalderby mod Schalke 04, da det bragte dem tre point foran i Bundesligaen.