Anders Mathiasen

Storklubber jagter Brentford-profil - Frank har planen klar

Flere engelske storklubber jagter Brentford-målmanden
Hvis Brentford vinder de to kampe, som klubben har i hånden, vil der pludselig kun være et enkelt point op til Tottenham på fjerdepladsen. Dermed kan danskerklubben i den grad drømme om Europa, selv om der stadig er mange om buddet.

27-årige David Raya tiltrækker sig ifølge flere engelske medier interesse fra Manchester United og Chelsea, og Thomas Frank har planen klar for at holde på keeperen, der har kontrakt til 2024.

- Jeg tror, vi er nødt til at komme i Champions League, og så vil han overveje det, siger Thomas Frank ifølge Express og fortsætter:

- Jeg elsker David som målmand. Jeg synes, han er fantastisk. Selvfølgelig er jeg farvet, fordi jeg arbejder med ham hver dag, men jeg synes virkelig, han er en af de bedste i Premier League. Han er i top tre eller fire.

- Lige nu er han Brentford-spiller, og han er en stor del af vores succes. Lad os se, hvad der sker til sommer. Hvis nogen vil købe ham, er han virkelig dyr. I mine øjne er der ingen tvivl om, at han koster mindst 40 millioner pund (over 330 millioner danske kroner)

- Heldigvis er vi forberedt på alle positioner. Uanset hvad der sker, vil vi kunne kontakte en spiller. De ønsker ikke altid at komme, men vi gøres vores bedste for at overbevise dem. Selvfølgelig er vi forberedt på alle scenarier, siger Frank.

Brentford gæster Everton denne lørdag klokken 16 dansk tid.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER