Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Daniel Solving

Pepe Reina vil bidrage til udviklingen af spansk klub

Keeperikonet vendte retur til Villareal i sommers efter mange års europæisk eventyr.
Pepe Reina spiller i Villarreal efter at have vendt tilbage efter mange år på europæiske top-adresser. I anledningen af Villarreals 100 års fødselsdag, har BBC interviewet spanieren om hans relation til klubben. På trods af hans 40 år, er Reina stadig topmotiveret for at hjælpe klubben både på kort og længere sigt.

- Det er en drøm der er gået i opfyldelse, fordi jeg efter at have forladt klubben, har tænkt på det mange gange hvert år, siger Reina om returen til den spanske klub.

Hans formål har været at indstille karrieren i klubben, og hjælpe med at give lidt erfaring og rutine tilbage, til den klub der var med til at forme hans flotte karriere.

- Det er en klub der ikke har de samme midler som Real Madrid, Barcelona og Atlético Madrid. Men det er også en klub, hvor følelsen af at være der for spilleren er meget vigtig, hvor det arbejde, vi har lavet med akademiet gennem mange år, har genereret masser af gode spillere, og det er en klub, der stadig vokser og vokser meget hurtigt.

Reinas som har kontraktudløb med klubben til sommer, drømmer om at blive i Villarreal og trække i trænertøjet en dag, når støvlerne er lagt på hylden.

- Det er den mulighed jeg har drømt om. Det var mit ultimative mål. Noget jeg har tænkt på i mange år, og jeg håber fortsat, at jeg kan blive ved med at hjælpe klubben med hele tiden at vokse.

Her løfter han også sløret for, hvordan hans tilgang som træner i så fald ville være.

- Frem for alt at have et Villarreal-hold, der er fyldt med akademispillere. På den måde kan vi fortsætte med at udvikle spillere og om 15 år stå, hvor vi står lige nu, konkurrere mod de allerbedste og konstant producerende akademi-spillere. Det er det ultimative mål med mig som træner, siger Reina til BBC i anledningen af klubbens 100 år.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER