Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Andreas Wohlers-Herbert

Legende: Derfor takkede Frenkie De Jong nej til Manchester United

Manchester United bød i sommer flere gange på hollandske Frenkie De Jong, men skiftet materialiserede sig ikke, da Barcelona-spilleren angiveligt takkede nej til skiftet.
Selvom FC Barcelona nærmest offentligt havde sat Frenkie De Jong til salg i sommer, så blev han i den catalanske storklub. Men det var bestemt ikke i mangel på muligheder, for den hollandske midtbanespiller skulle tilsyneladende havde afvist et skifte til Manchester United i flere omgange.

Nu er der så muligvis kommet en forklaring på, hvorfor Frenkie De Jong ikke endte i Manchester i sommer, og den forklaring skal åbenbart findes hos Manchester United-Legende Dwight Yorke, der mødte hollænderen i forbindelse med en All-Star-kamp i Australien:

- Jeg snakkede med Frenkie De Jong i Australien, og han blev i Barcelona, fordi han ville se, hvad klubben kunne udvikle sig til under Xavis ledelse.

Sådan siger Dwight Yorke til det britiske medie Metro.

Om Frenkie De Jong fortryder sit fravalg af Manchester United vides ikke, men ikke desto mindre blev Barcelona i slutningen af februar slået ud af Europa League af Manchester United.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER