Wolverhampton
V. van Dijk (73), M. Salah (77)
Andreas Wohlers-Herbert

Liverpool kom tilbage på sporet med pligtsejr på Anfield

På Anfield tog Liverpool onsdag aften mod Wolverhampton, der sidst de to mandskaber mødtes højst overraskende slog Liverpool med 3-0.
I første halvleg havde begge mandskaber gode muligheder, men som kampen skred frem, begyndte Liverpool at sidde mere tungt på opgøret. Harvey Elliot havde et par store chancer, men uskarphed og en velspillende José Sá i Wolverhampton målet sørgede for, at den unge englænder ikke kom på tavlen. Alt i alt var Liverpool klart bedst i første halvleg, men måtte frustrerede gå til pause uden den føring, som de nok burde have haft.

Fra begyndelsen af anden halvleg kom Wolverhampton flyvende ind i tacklingerne, og Liverpool-fansene var ikke synderligt begejstrede for dommerpræstationen. Det skulle dog blive Liverpool, der kom i dommerens sorte bog, da Fabinho fik en advarsel for en stempling på Mario Lemina.

Kort tid efter var Harvey Elliot igen på spil, men heller ikke denne gang lykkedes det for det store talent. Men så kom forløsningen, og jublen brød ud på Anfield, da Darwin Nunez fik sparket bolden i nettet fra kort afstand. Forløsningen skulle dog vise sig at være kortvarig, da målet blev annulleret af VAR på grund af et frispark i opspillet begået af Diogo Jota.

Blot et par minutter senere skulle det så endelig lykkedes, da Virgil Van Dijk stangede et indlæg i kassen på oplæg Diogo Jota, der lige efter scoringen blev skiftet ud. Fire minutter senere lå bolden igen i Wolverhampton-nettet, og denne gang var det Mohammed Salah, der havde scoret. Efter flot forarbejde af Kostas Tsimikas, satte egypteren inderlåret på indlægget fra den græske back, og så stod den 2-0 til hjemmeholdet.

Efter målet til 2-0 gik gassen af ballonen for Wolves, og Liverpool kørte sikkert sejren hjem. Kampen ender altså 2-0 til Liverpool, der kryber tættere på holdene på de eftertragtede Champions League-pladser.