Europa: Europa League
FT
0 - 4
(0 - 1)
FC Midtjylland
Sporting CP
Paulinho (38), S. Gartenmann (85)
S. Coates (21), P. Gonçalves (50), P. Gonçalves (77)
Louis Andersen

Efter rødt kort: Vi skyder ikke skylden på Paulinho

Efter at have fået rødt kort torsdag aften har brasilianske Paulinho sendt en besked til sine holdkammerater.
Da FC Midtjylland torsdag aften tog imod Sporting i 1/16-finalen af Europa League, endte aftenen noget anderledes for midtjyderne end holdet havde håbet på. Brasilianske Paulinho blev nemlig sendt tidligt i bad efter to gule kort på to minutter i slutningen af første halvleg. Det røde kort endte med at blive afgørende og hovedpersonen selv var ikke sen til at undskylde for sin handling:

- Han har lige sendt os en besked. Vi skyder ikke skylden på Paulinho. Det kunne også været sket for alle os andre, siger forsvarsspilleren Stefan Gartenmann ifølge TV2 Sport og forsætter:

- Det er en mand, der er nede. Han er ramt. Det er ikke noget, vi holder imod ham. Han er en god fyr. Han ved godt, at det er ham, der har skabt den her situation, men i morgen er vi bedste venner igen.

Da Paulinho blev vist ud, var FC Midtjylland bagud med 0-1. Efter pausen gik det helt galt for hjemmeholdet, som endte med at lukke yderligere tre mål ind. Stefan Gartenmann endte selv med at score selvmål og forsvarsspilleren fortæller, at han efter den svære situation mærkede en enorm opbakning fra holdkammeraterne. Det samme gjaldt Paulinho.

- Der var 15-20 mand, der var henne og give mig en krammer, og det har der også været ved Paulinho. Det er sådan, vi er i FC Midtjylland. Vi holder hånden under hinanden, og det er derfor, vi forhåbentlig kan bygge videre og skabe noget rigtig godt, siger Gartenmann.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER