Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Europa: Champions League
FT
2 - 5
(2 - 2)
Liverpool
Real Madrid
D. Núñez (4), M. Salah (14)
V. Júnior (21), V. Júnior (36), É. Militão (47), K. Benzema (55), K. Benzema (67)
Kent Christensen

Liverpool-veteraner forklarer kollaps

Flere personer med stærke associationer til Liverpool har forsøgt at forklare kollapset mod Real Madrid i gårsdagens store Champions League-opgør.
Liverpool har i den grad oplevet et formdyk i nuværende sæson – sammenlignet med sidste sæson, hvor de var ganske tæt på at vinde samtlige trofæer, her var eneste undtagelse Premier League, som de tabte med et enkelt point på til Manchester City, og så tabte de Champions League finalen mod Real Madrid – som de i går fik chancen for at revanchere.

Den rødklædte havnebysklub er en skygge af sig selv i denne sæson, hvor de hidtil kun har skrabet nok point til at tilskrive sig ottendepladsen i Premier League, men med en flot 0-2-sejr og en derbysejr mod Everton, så det ud til, at Liverpool måske alligevel havde en god chance for gøre revanche for Real Madrids mangeårige dominans mod den engelske storklub. Det skete som bekendt ikke – selvom starten af kampen så lovende ud, skete der et mærkbart kollaps, som flere Liverpool-veteraner har forsøgt at forklarer, heriblandt manageren, Jurgen Kopp:

- Vi startede anden halvleg med at indkassere det tredje mål. Det var et frygteligt mål, og det var stort set en gamechanger. I det øjeblik mistede vi momentum, og vi fik det aldrig rigtig tilbage.

Den tidligere Liverpool midtbanespiller og klublegende, Steven Gerrard, har også udtalt sig og kræver handling i klubben:

- Det her er et realitetstjek. Liverpool blev domineret. Ethvert hold, der indkasserer fem mål, er nødt til at se sig selv efter i sømmene. Der er nødt til at ske noget selvransagelse.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER