Kent Christensen

Unai Emery er frustreret over Emiliano Martinez

Aston Villa var tæt på at hente et tilfredsstillende resultat i gårsdagens kamp mod Premier Leagues førerhold, Arsenal.
Aston Villa har spillet en nogenlunde forventelig sæson hidtil, hvor de ligger placeret lige midt i tabellen – sidste sæson sluttede de på en fjortendeplads. Dog kører defensiven ikke optimalt, da klubben i løbet af de seneste tre kampe har lukket hele 11 mål ind, og i går endte de også med at lukke fire mål ind mod førerholdet, Arsenal.

Det så ellers lovende ud i første halvleg – her nåede Aston Villa både at bringe sig i front med 1-0 og 2-1, men efter et Zinchenko-mål og et uheldigt hovedstødsselvmål af Emiliano Martinez i anden halvleg, så var kampen så godt som tabt – dog fik Aston Villa i kampens døende minutter chancen for et potentielt 3-3-udligningsmål, da hjemmeholdet blev givet et hjørnespark, som den argentinske Aston Villa-målmand besluttede sig for at få indflydelse på ved at løbe med op til Arsenals felt.

Den risikable beslutning endte også med at bide den 30-årige argentiner i ryggen, da det i stedet sluttede med et sikkert 2-4-mål af Martinelli, der rådede bod på det tomme mål og afgjorde kampen. Efter kampen har den erfarne manager fra Aston Villa, Unai Emery, været ude at udtale sig kritisk om Emiliano Martinez beslutning om at løbe fra sit mål i slutningen af kampen:

- Jeg kunne ikke lide det, og det fortalte jeg ham i slutningen af kampen. Man kan forsøge at gøre som Emiliano Martinez 100 gange, og det lykkedes kun to eller tre gange nogensinde. Omvendt, så er det utrolig nemt for Arsenal at score på omstillingen på et tomt mål. Det vil jeg fortælle ham de næste par dage – vi er nødt til at være konsistente.