Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Louis Andersen

Fredagens internationale rygter

Her følger dagens internationale rygter.
Flere af Premier Leagues topklubber er blevet informeret om, at Paris St-Germains brasilianske angriber Neymar muligvis vil blive tilgængelig at hente. (90min)

Den argentinske angriber Lionel Messis far har holdt samtaler med PSG torsdag, da de ser ud til at blive enige om en ny kontrakt. (Mail)

Bayern München har fortalt Manchester United, at de skal betale 150 millioner kroner for at få den østrigske midtbanespiller Marcel Sabitzer til klubben på en permanent aftale. (Bild)

Real Madrid kigger på Manchester Uniteds højreback Diogo Dalot, som endnu har fornyet sin kontrakt på Old Trafford. (AS)

Arsenal har sendt deres talentspejdere ud for at se på Vitor Roque fra Athletico Paranaense. Barcelona er også opsat på at hente Roque, som sandsynligvis vil koste mere end 415 millioner kroner. (CaughtOffside)

Newcastle, Real Madrid, Manchester City og PSG er alle interesserede i Napolis fløjspiller Khvicha Kvaratskhelia. (90 min)

Real Madrid-manager Carlo Ancelotti siger, at han er ligeglad med, om den spanske midtbanespiller Marco Asensio, underskriver en ny aftale med klubben eller forlader den. (Mirror)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER