Europa: Champions League
FT
0 - 2
(0 - 0)
Club Brugge
Benfica
J. Mário (51), D. Neres (88)
Kasper Duelund Jensen

Optakt: Club Brügge - Benfica

Club Brügge og Benfica krydser onsdag aften klinger i Champions Leagues ottendedelsfinaler. Her følger optakten til det interessante opgør på Jan Breydel Stadium.
Kommentar:
Club Brügge er et hold, der virkelig leder efter de gode resultater og ikke mindst nogle sejre. Manglen på de sidstnævnte har eksempelvis været så markant efter VM i Qatar, hvor det kun er blevet til en enkelt sejr, at man kun er tre point fra at misse mesterskabsslutspillet i Jupiler League. Club Brügge-spillerne vil derfor nok glæde sig over at få tankerne væk fra den hjemlige liga, når det onsdag aften gælder det første af to møder med Benfica i Champions Leagues ottendedelsfinaler.

Det forventes dog under alle omstændigheder at blive en vanskelig opgave for Club Brügge, da de portugisiske gæster kommer til Belgien med en fin form i bagagen. Det blev ganske vidst senest til et pokalnederlag mod Braga, men med seks sejre i de sidste otte kampe burde selvtilliden bestemt ikke fejle noget for Roger Schmidts tropper.

Der er med andre ord lagt i kakkelovnen til en spændende kamp, hvor Benfica vil stå med favoritværdigheden, mens Club Brügge nok skal forsøge at kæmpe deres chance.

Karantæner og skader:
Club Brügge må desværre se bort fra Andreas Skov Olsen, som er ude med en hofteskade, mens Ferran Jutgla er tvivlsom.

Benfica går derimod ind til opgøret med en helt klar spillertrup.

Bud på kampens profil:
Joao Mario. Den 30-årige portugiser har været i storform efter VM i Qatar, hvor det er blevet til intet mindre end seks scoringer.

Bud på kampens resultat:
1-2. Benfica kommer fra Belgien med et godt udgangspunkt forud for returen i Portugal.

Kampen spilles på onsdag d. 15/02 klokken 21:00 og kan ses på enten TV3 MAX eller Viaplay. Kampens dommer er Davide Massa fra Italien.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER