Niklas Gerster

Demonstration i spansk storklub – 15.000 fans efterlod stadion halvtomt

Kaostilstand i Valencia...
Tingene er langt fra som de plejer hos den spanske storklub Valencia. Klubben fra den tredjestørste by i Spanien er aktuelt at finde under nedrykningsstregen. Men det er ikke kun den sportsligt utilfredsstillende situation, som har fået tusindvis af Valencia-fans til at gå på gaden for at demonstrere deres utilfredshed.

Det spanske medie Marca beskriver, at 15.000 Valencia-tilhængere inden gårsdagens kamp imod Athletic Bilbao demonstrerede imod klubbens hovedaktionær Peter Lim. Fansene bar store bannere ude foran stadion, som blandt andet havde påskrevet ord som: ”Valencia er solgt,” ”Peter gå nu” og ”Valencia, ja: Peter, nej.”

Udover bannerne og demonstrationerne uden for banen valgte den store gruppe af tilhængere også at blive væk fra hjemmestadionet indtil det 19. minut af opgøret imod Athletic Bilbao, som skulle være en symbolsk markering, da klubben blev stiftet i 1919.

En meget kritisk tilstand i den spanske storklub som desuden tabte hjemmeopgøret med 1-2. Klubben er at finde på en 18. plads, som placerer dem lige under nedrykningsstregen. De har et point op til Espanyol over stregen. Kan storklubben mon få rettet tingene op og overleve i denne forfærdelige sæson?

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER