Emil Sinkjær

Ibrahimovic inden comeback: Jeg er stadig Gud

Zlatan Ibrahimovic har insisteret på, at han "stadig er Gud og "stadig nummer et", da han forbereder sig på at vende tilbage for Milan efter en lang skadespause.
Zlatan Ibrahimovic nærmer sig en tilbagevenden til fodbold efter ni måneder på sidelinjen efter en korsbåndsoperation. Efter at have hjulpet Milan med at vinde Serie A i 2021-22 gik han under kniven for at reparere sit knæ, og det var oprindeligt frygtet, at han kunne blive tvunget til at gå på pension. Den 41-årige lovede dog, at han ville vende tilbage til banen og er tæt på at opfylde det løfte efter at være kommet tilbage i fuld træning med Milan-truppen i denne uge. Ibrahimovic er lige så sikker på sine evner som nogensinde og fast besluttet på at hjælpe Milan med at komme tilbage fra deres skuffende sæsonstart som italienske mestre.

- Jeg er stadig Gud, jeg er stadig nummer et. Lad os nu ændre musikken, når jeg kommer tilbage. Jeg vil virkelig gerne gøre mange ting, efter hvad jeg har mistet i disse måneder. Jeg spildte tiden, udtalte svenskeren til Sport Mediaset.

- Jeg har det fint, jeg har det meget fint! Jeg er vendt tilbage til gruppen, og jeg føler mig fri, fri på og uden for banen. Det betyder, at jeg har det godt. I denne periode har jeg gjort alt for at hjælpe træneren, staben og klubben udefra. Jeg var tålmodig, fordi jeg var nødt til at komme tilbage på toppen, genoptræningen går efter planen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER