Philip Dar

Tirsdagens internationale rygter

Her følger dagens internationale rygter.
Paris Saint-Germain ønsker at hente den 28-årige portugisiske midtbanespiller Bernardo Silva, som er åben overfor at forlade Manchester City, men kan møde konkurrence fra FC Barcelona. (Le10)

Real Madrid tror, at den engelske midtbanespiller Jude Bellingham vil vælge et skifte til engelsk fodbold, når han forlader Borussia Dortmund. (Athletic)

MLS-klubben Los Angeles har spurgt ind til Chelsea-angriberen Pierre-Emerick Aubameyang. (Relevo)

Real Madrid-legenden Raul, som øjeblikkeligt er manager på klubbens reservehold, har afvist muligheden for at erstatte Marsch som Leeds-manager. (AS)

Juventus afviser rygter om, at de skulle planlægge en ophævelse af kontrakten med den franske midtbanespiller Paul Pogba. Den 29-årige har endnu ikke spillet for klubben grundet skader siden sin ankomst fra Manchester United denne sommer. (Fabrizio Romano)

Aston Villas brasilianske offensivspiller Philippe Coutinho har afvist muligheden for et skifte til Galatasaray. (TeamTalk)

Inter har tilføjet Fulhams 25-årige forsvarsspiller Tosin Adarabioyo til deres liste over mulige erstatninger for 27-årige slovakiske Milan Skriniar, som forventes at forlade Serie A-klubben, når hans kontrakt udløber til sommer. (Tuttomercatoweb)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER