Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Noah Mørch Rysager

Officielt: Arsenal henter topspiller hos lokalrival

Arsenal forstærker sig i håbet om at sikre det engelske mesterskab.

Jorginho skifter til Arsenal. Det er netop blevet offentliggjort af klubben. Transfersummen lyder på 84 millioner kroner, hvor yderligere ca. 17 millioner kroner kan opnås gennem add-ons.

Italieneren har spillet i London siden sommeren 2018, hvor Chelsea købte ham for 422 millioner kroner med yderligere 60 millioner kroner i add-ons. Straffesparksspecialisten har blandt andet udmærket sig ved at være en bærende kraft, da Italien vandt EM 2020.

- Jorginho er en intelligent midtbanespiller med store lederegenskaber og masser af Premier League- og international erfaring. Jorginho har vundet meget i sin karriere, men han er stadig sulten og har stor villighed til at bidrage her.

Sådan siger Arsenals manager, Mikel Arteta, i kølvandet på offentliggørelsen. Jorginhos kontrakt kommer til at være på 18 måneder, hvor Arsenal har mulighed for at forlænge kontrakten med et yderligere år. Den italienske playmaker er ikke mere end 31 år gammel, så der er rig mulighed for endnu flere engelske trofæer til Jorginho.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER