Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Philip Dar

Søndagens engelske rygter

Her følger dagens engelske rygter.
Arsenal har afsendt et andet bud på 593 millioner kroner på den ecuadorianske midtbanespiller Moises Caicedo, men Brighton vil have 680 millioner kroner for den 21-årige. (Mail)

Samtidig vil Arsenal fortsætte deres jagt på West Hams engelske midtbanespiller Declan Rice, selvom de skulle hente Caicedo. (Telegraph)

Newcastle og Tottenham kan være interesseret i den 29-årige belgiske angriber Romelu Lukaku, som øjeblikkeligt er på leje i Inter fra Chelsea. (Calciomercato)

Leicester har budt 170 millioner kroner for Leeds´ 26-årige engelske kantspiller, Jack Harrison. (The Athletic)

Leeds kræver dog mindst 300 millioner kroner for Harrison, som har 18 måneder tilbage af sin kontrakt på Elland Road. (Mail)

Leeds har indgået en lejeaftale til en værdi af 11 millioner kroner og en købsoption på 260 millioner for Juventus-midtbanespilleren Weston McKennie. Den 24-årige amerikanske landsholdsspiller vil nu rejse til England for at gennemgå lægetjek. (Sky Sports Italia)

Nottingham Forest overvejer dog at stjæle handlen i sidste øjeblik og hente McKennie. (The Athletic)

WSL-mestrene fra Chelsea forsøger at hente den irske landsholdsspiller, Katie McCabe, i Arsenal, hvor hun spiller som både kant og back. Arsenal har dog allerede afvist et bud fra Chelsea på den 27-årige. (Telegraph)

Tottenham holder øje med Evertons engelske målmand, Jordan Pickford, som et potentielt sommerindkøb. (Football Insider)

West Ham og Aston Villa er interesseret i Marseilles franske midtbanespiller, Matteo Guendouzi. (L´Equipe)

Tottenham er interesseret i Bayer Leverkusens ecuadorianske midtstopper Piero Hincapie, men er ikke villige til at møde Leverkusens prisskilt på 680 millioner kroner. (Sun)

Tottenham har en mundtlig aftale på plads med Sporting Lissabon om den spanske forsvarsspiller Pedro Porro og er klar til at betale 357 millioner kroner for den 23-årige. (Record)

Bournemouth planlægger at byde 89 millioner kroner for Fenerbahces nigerianske kantspiller Bright Osayi-Samuel. (Sun)

Fulham har afsendt et nyt bud på Fluminenses brasilianske midtbanespiller Andre på en lejeaftale. (Fabrizio Romano)

Aston Villa og Crystal Palace skal betale 237 millioner kroner, hvis de vil hente Watfords senegalesiske angriber, Isamila Sarr. (Sun)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER