Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Louis Andersen

Fredagens engelske rygter

Her følger dagens engelske rygter.
Det forventes at Everton vil sænke deres udbudspris på 508 millioner kroner for den engelske fløjspiller Anthony Gordon, og de skulle være villige til at acceptere omkring 338 millioner kroner plus bonusser, efter at deres oprindelige værdiansættelse gjorde, at Newcastle United træk sin interesse. (Telegraph)

Efter at have misset de sidste tre dages træning har Gordon fortalt Everton, at han ikke har til hensigt at vende tilbage til klubben, da han forsøger at tvinge et skifte til Newcastle igennem. (Mail)

Chelsea ønsker at hente Evertons midtbanespiller Amadou Onana, men den 21-årige belgiske landsholdsspiller har afvist tilnærmelserne, da han vil fokusere på at hjælpe nedrykningstruede Everton i resten af sæsonen. (Het Nieuwsblad)

Onana er også en mulighed for Arsenal, som ønsker at hente en midtbanespiller. (Express)

Leeds United er klar til at betale 211 millioner kroner for den amerikanske midtbanespiller Weston McKennie der til daglig spiller i Juventus. (Sky Sports)

Skadesproblemer hos Bournemouth har fået dem til at afgive et tredje bud på Bristol Citys ghanesiske angriber Antoine Semenyo, hvilket Bristol City-manager Nigel Pearson indrømmer er blevet accepteret. (Dorset Live)

Southampton er ivrige efter at skrive kontrakt med kantspilleren Kamaldeen Sulemana fra Rennes. Den 20-årige ghaneser var den hurtigste spiller ved VM og var tidligere et varmt emne hos Everton. (Mail)

Leeds er indstillet på at lade deres engelske angriber Joe Gelhardt blive lejet ud til Sunderland indtil slutningen af sæsonen. (Sky Sports)

Manchester United vil forsøge på at sende den engelske angriber Charlie McNeill, den hollandske forsvarsspiller Bjorn Hardley og den engelske forsvarsspiller Di'Shon Bernard ud på leje i januars transfervindue. (Manchester Evening News)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER