Andreas Wohlers-Herbert

Arteta efter skade til midtbanespiller: Vi har brug for forstærkninger

Arsenals spanske manager Mikkel Arteta er på jagt efter en midtbanespiller, inden januars transfervindue lukker i næste uge.
Det aktuelle førerhold i Premier League, Arsenal, var i forvejen tyndt besat på den centrale midtbane, hvor de bærende kræfter har bekymrende skadeshistorikker. Men nu er problemerne tilsyneladende blevet endnu større.

Det ligner nemlig, at Arsenal må undvære den egyptiske landsholdsspiller Mohammed Elneny resten af sæson. Egypteren har pådraget sig en alvorlig knæskade, og der venter en lang pause for spilleren, der i denne sæson primært har ageret backup for Londonklubbens anden afrikanske midtbanemand, Thomas Partey.

Med skaden til Mohammed Elneny, så er rygtemøllen da også begyndt at spinne, og spillere som Moises Caicedo og Weston Mckennie har været nævnt, som potentielle kandidater til pladsen. Arsenal skulle angiveligt også have udset sig West Hams guldkalv Declan Rice, som deres drømmespiller på midtbanen, men nedrykningstruede West Ham skulle angiveligt ikke have nogen interesse i at sælge den engelske landsholdsspiller midt i sæsonen.

Især førnævnte Moises Caicedo er et varmt navn i øjeblikket, men ecuadorianeren er også på listen i andre klubber end Arsenal. Transferguruen Fabrizio Romano melder nemlig på Twitter, at både Chelsea og Liverpool ligeledes skulle være interesserede i den 21-årige midtbanespiller, der har fået sit helt store gennembrud for Brighton i denne sæson.